AGS Kurs 19-20 maj

Vi planerar att hålla 2-dagars AGS kurser vid två tillfällen under våren.

Den 28-29 April och 19-20 Maj är de planerade kurstillfällena. På kursen kommer vi att gå igenom klotterborttagning och klotterskydd i teori och öva praktiskt på objekt i våra lokaler i Uppsala. Kursen behandlar också miljö och hälsoaspekter vid klottersanering.

Till kursen den 28-29 April måste bindande anmälan (inklusive betalning) ha inkommit senast den Torsdagen den 25 Mars. Vid färre än 3 deltagare kommer vi att ställa in kursen och eventuella kursavgifter återbetalas. Vi kommer att ta emot maximalt 7 kursdeltagare för att säkra att vi kan hålla avstånd (Covid-19). I kursavgiften ingår lunch båda dagarna, 1 övernattning, middag på kvällen, och frukost på avresedagen. Kursen kommer att hållas på Elite Hotel i Uppsala under våren eftersom vårt vanliga hotell håller stängt för renovering. Kursavgiften inklusive övernattning och middag är 5 900 SEK/person. Utan övernattning och middag är kostnaden 4 500 SEK/person.

Till kursen den 19-20 Maj måste bindande anmälan (inklusive betalning) ha inkommit senast den Torsdagen den 15 April.

Kurserna kommer bara att hållas om Coronasituationen tillåter. Vi hoppas att restriktionerna har lättat så att kurserna ska kunna genomföras.