Vinnande bidrag

Fototävling avslutad.

Vi har nu avslutat maj månads fototävling. Vi har utsett 3 st bidrag som inom kort kommer få ett pris skickat till sig.

Lidköpings fastighet och företagstjänst som tvättat värmeverket i Lidköping med BPS 7102 & BPS 7111 har valts till månadens bästa bild.

Vi tackar för alla inskickade bidrag och hoppas att ni fortsätter skicka in bilder på utförda arbeten med lyckade resultat. Vi har nu ett uppehåll under sommaren men återupptar tävlingen i september. Ni får naturligtvis fortsätta att skicka in bidrag även under juni-augusti som kommer vara med i september månads tävling.

Förtydligande av tävlingsregler:

När ni skickar in bilder till oss så godkänner ni samtidigt till att vi får hantera dem enligt nya reglerna i GDPR. D.v.s. all information i bilderna som kan tolkas som personuppgifter, t.ex. företagsloggor, företagsnamn och eller personbilder får hanteras av oss internt och även användas på vår hemsida, facebook och linkedin.

Till alla bilder måste även bifogas företagsnamn, objektsnamn, vilket kem som använts samt vem som fotograferat för att vi ska kunna skicka ut pris till rätt person.

Bilderna bör vara av hög kvalitet och i jpg format. De bör även vara fotograferade så att man lätt ser att det är samma objekt på både före och efter bilderna.