Våra utbildningar

AGS utbildning
Den som drabbas av graffiti vill alltid att den ursprungliga ytan skall återställas till sitt ursprungliga utseende. Det kräver god kännedom om färger, ytor, metoder, utrustning och kemikalier. En klottersanering skall lösa ett problem och inte skapa ett nytt. Den enda garantin för ett bra resultat är kunskap. För att utbilda våra kunder har vi sedan mitten av 80-talet arrangerat grundkurser inom AGS – klotterborttagning & klotterskydd.

BPS utbildning
Vår mångåriga nationella & internationella erfarenhet av att skydda och rengöra alla möjliga och omöjliga ytor och objekt, har gett oss ett enormt kunnande och bredd i vår erfarenhetsbank. Det är vi mycket stolta över och vi vill gärna sprida kunskapen vidare.

TCS utbildning
Efter intresse/förfrågan anordnar vi halv till 1 dags utbildning i allmän rengöringskemi.


Kurser

AGS/BPS kurs Mars 2020

18 mar-20 mar 2020.

Kursadministratör Gun Hansen

Telefon: 018 - 10 89 25. E-post: gun.hansen@trion.se

AGS/BPS kurs April 2020 (OBS! INSTÄLLD PGA RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER…)

22 apr-24 apr 2020.

Kursadministratör Gun Hansen

Telefon: 018 - 10 89 25. E-post: gun.hansen@trion.se

AGS/BPS kurs September 2020

09 sep-11 sep 2020.

Kursadministratör Gun Hansen

Telefon: 018 - 10 89 25. E-post: gun.hansen@trion.se

Skräddarsy din utbildning

Vi håller många företagsanpassada kurser varje år. Kanske något för dig? Har Du specifika önskemål på kurs som handlar om antal dagar, plats eller liknande så kan vi möta det behovet. Vill Du t.ex. använda egna lokaler kan vi komma till er, eller ska kursen utökas eller kortas ner, kan vi också göra anpassningar till detta önskemål.

Kontakta oss

En kort video från vår AGS-kurs